2104644243 Ολύμπου 54, Σαλαμινα methodiko2012.edu@gmail.com
 
 
 
 
 


ΜεθοδικόΜεθοδικό φροντιστήριο κέντρου
 

* ΚΡΙΤΙΚΕΣΝίκη Μπεγνή, Κοινωνικής εργασιας
Ο καλός δάσκαλος είναι αυτός που εμπνέει τον μαθητή. Είχα την τύχη λοιπόν, να γνωρίσω καλούς δασκάλους στα μαθητικά μου χρόνια. Το φροντιστήριο Μεθοδικό, εκτός από το ιδιαίτερα προσεγμένο περιβάλλον και τη σωστή χρήση της τεχνολογίας στη διδασκαλία, προσφέρει έμπνευση στον μαθητή. Η διδασκαλία δεν περιορίζεται στα γνωστικά αντικείμενα αλλά επεκτείνεται στη δημιουργία καλύτερων ανθρώπων. Με σεβασμό προς το παιδί και τις κλίσεις του, το Μεθοδικό και οι εξειδικευμένοι καθηγητές του,δουλεύουν με υπευθυνότητα και σύνεση, βοηθώντας το κάθε παιδί ξεχωριστά να ανακαλύψει το μονοπάτι που του ταιριάζει.
 Ανθή Βουδούρη, Ιστορικό αρχαιολογικό
Το φροντιστήριο Μεθοδικό είναι ιδανικό για όσους γονείς θέλουν τα παιδιά τους να έχουν πάντα επιτυχία στα μαθήματα. Η κα Καλομοίρα αλλά και όλοι οι καθηγητές του φροντιστηρίου είναι άψογοι, έχουν μεταδοτικότητα και κάθε φορά ψάχνουν νέους τρόπους και μεθόδους να παραδώσουν το μάθημα και να διδάξουν τα παιδιά με την πιο σύγχρονη τεχνολογία! Εγώ προσωπικά έμεινα ικανοποιημένη και συστήνω το Μεθοδικό ανεπιφύλακτα!

 


Βάνα Βασιλείου, μαθήτρια στο φροντιστήριο μας
Είναι καταπληκτικές καθηγήτριες όλες τους, το μάθημα είναι ευχάριστο και κατανοητό από τους μαθητές ! Υπάρχει άψογη συνεργασία στον καθηγητή και τον μαθητή και γίνεται πολύ καλή δουλειά στα μαθήματα.
 


Μαρία Μπέρη, μαθήτρια γυμνασίου
Η Κ. Μαυρονάσου ήταν μια από τις καλύτερες καθηγήτριες με πολλά προσόντα και θέληση για μάθημα όπως και οι υπόλοιπες καθηγήτριες του Φροντιστηρίου με συνέπεια στο πρόγραμμα και στη δουλεία τους. Ήταν πάντα δίπλα μας να μας λύνουν τις απορίες αλλά και τα οποιαδήποτε άγχη και ανασφάλειες κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Είχαμε πολύ καλή συνεργασία και έτσι μπόρεσα να αποδώσω στο καλύτερο ρων δυνατοτήτων μου.
 

 


Ευαγγελία Χατζοβούλου, Τελειοφοιτη φαρμακευτική σχολής Πατρών
Στο φροντιστήριο Μεθοδικό, έκανα χημεία και τις 3 τάξεις του Λυκείου και φυσικά στις Πανελλήνιες με την κυρία Μοίρα. Ως διδάσκουσα ήταν πάντα πλήρως επεξηγηματική και κατανοητή και έτσι κάθε σημείο της ύλης, έγινε αντιληπτό και κάθε πρόβλημα, βρήκε τελικά τη λύση του. Αλλά και ως άνθρωπος ήταν πάντα κοντά μου κάθε στιγμή, ειδικά στην τελική πρόκληση των Πανελληνίων με υπόμονη και κατανόηση για τις αγωνίες που αντιμετωπίζει κάθε μαθητής πριν τις τελικές εξετάσεις. Και το τελικό αποτέλεσμα ήταν φυσικά το επιθυμητό! Σας ευχαριστώ πολύ για όλα!
 

Λιλύ Παπαγεωργίου, Μητέρα μαθητή μας
Άψογη συνεργασία τόσα χρόνια! Σας εμπιστευόμαστε με για την μεθοδικότητα και την πολύχρονη εμπειρία σας!


Ευχαριστούμε τους μαθητές & τους γονείς τους για την εμπιστοσύνη τους !

ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΜΑΣ
ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ
ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΑΣ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ & ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ
ΤΕΣΤ ΜΑΘΗΣΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ HOW TO LEARN

ΤΕΣΤ ΜΑΘΗΣΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ HOW TO LEARN

Ένα πρωτοποριακό εξατομικευμένο πρόγραμμα μελέτης για τα μαθήματα του Ελληνικού Σχολείου προσφέρεται στο Εκπαιδευτικό μας Κέντρο.Tο τεστ κοστίζει 25€, για τους μαθητές του φροντιστηρίου είναι δωρεάν!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΞΥΠΝΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΕΞΥΠΝΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ

Μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών αναλαμβάνουμε να σας βοηθήσουμε στη συμπλήρωση του ΕΞΥΠΝΟΥ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ εφόσον όλη τη σχολική χρονιά έχουμε καταλήξει στο τι σας αρέσει και έχουμε πετύχει τους επιδιωκόμενους στόχους μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
TEST ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

TEST ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

Τί είναι το τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού & πως βοηθάει τους μαθητές?

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Εκπαιδευτική Επικαιρότητα

Εκπαιδευτική Επικαιρότητα

Εδώ θα διαβάσετε τα νέα, τις προθεσμίες που πρέπει να προλάβετε και άλλα χρήσιμα άρθρα!

Μάθετε περισσότερα
Covid-19 και εμείς

Covid-19 και εμείς

Στο φροντιστήριο του κέντρου, Μεθοδικό προτεραιότητα έχει η υγεία των ανθρώπων που βρίσκονται σε αυτόν.

Μάθετε περισσότερα
Ημερίδα βιβλίου

Ημερίδα βιβλίου

Στο φροντιστήριο μας ορίζουμε κάθε χρόνο να διαβάζουμε ένα βιβλίο με σκοπό να φέρουμε σε επαφή τα παιδιά με το βιβλίο.

Μάθετε περισσότερα