2104644243 Ολύμπου 54, Σαλαμινα kalomoiramavronasou@yahoo.com
banner image

Μ Ε Θ Ο Δ Ι Κ Ο
Φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης για Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο, ΕΠΑΛΛίγα λόγια για εμάς


Η αγάπη μας για την εκπαίδευση είναι μεγάλη και το ενδιαφέρον μας για την πρόοδο των μαθητών του νησιού μας είναι το κίνητρο δημιουργίας του Μεθοδικού, έτσι μέσα σε έναν κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο κάνουμε την εργασία μας χαρά.


Το φροντιστήριο του κέντρου ξεκίνησε να λειτουργεί το 2012 μετά από πολυετή εμπειρία της υπεύθυνης σπουδών Καλομοίρας Μαυρονάσου και την απόκτηση των απαραίτητων εφοδίων για την δημιουργία αυτού, όπου παρακάτω δίνεται και το αντίστοιχο βιογραφικό.


Το εκπαιδευτικό προσωπικό είναι εξειδικευμένο. Κάθε εκπαιδευτικός που εργάζεται στο Μεθοδικό διδάσκει μαθήματα της ειδικότητας του, είναι έμπειρος και άρτια καταρτισμένος σε φροντιστηριακή διδασκαλία.
Λειτουργούμε όλοι οι εκπαιδευτικοί ως μία ομάδα και ακολουθούμε συγκεκριμένη εκπαιδευτική διαδικασία, η οποία είναι προγραμματισμένη και παιδαγωγικά δομημένη.

 

 

Από τότε που ήμουν μαθήτρια όνειρό μου ήταν να βρίσκω τρόπους να μαθαίνω ευκολότερα και ουσιαστικά……
και τώρα αισθάνομαι ευγνωμοσύνη όπου μέσα από τη διδασκαλία μου μπορώ να δίνω όσα ανακάλυψα, έμαθα και γεύτηκα…
όλα αυτά τα χρόνια ενασχόλησης μου με την εκπαίδευση…….

 

΄΄Καλομοίρα Μαυρονάσου΄΄ΜεθοδικόΜεθοδικό φροντιστήριο κέντρου

 

* ΚΡΙΤΙΚΕΣΝίκη Μπεγνή, Κοινωνικής εργασιας
Ο καλός δάσκαλος είναι αυτός που εμπνέει τον μαθητή. Είχα την τύχη λοιπόν, να γνωρίσω καλούς δασκάλους στα μαθητικά μου χρόνια. Το φροντιστήριο Μεθοδικό, εκτός από το ιδιαίτερα προσεγμένο περιβάλλον και τη σωστή χρήση της τεχνολογίας στη διδασκαλία, προσφέρει έμπνευση στον μαθητή. Η διδασκαλία δεν περιορίζεται στα γνωστικά αντικείμενα αλλά επεκτείνεται στη δημιουργία καλύτερων ανθρώπων. Με σεβασμό προς το παιδί και τις κλίσεις του, το Μεθοδικό και οι εξειδικευμένοι καθηγητές του,δουλεύουν με υπευθυνότητα και σύνεση, βοηθώντας το κάθε παιδί ξεχωριστά να ανακαλύψει το μονοπάτι που του ταιριάζει.
 Ανθή Βουδούρη, Ιστορικό αρχαιολογικό
Το φροντιστήριο Μεθοδικό είναι ιδανικό για όσους γονείς θέλουν τα παιδιά τους να έχουν πάντα επιτυχία στα μαθήματα. Η κα Καλομοίρα αλλά και όλοι οι καθηγητές του φροντιστηρίου είναι άψογοι, έχουν μεταδοτικότητα και κάθε φορά ψάχνουν νέους τρόπους και μεθόδους να παραδώσουν το μάθημα και να διδάξουν τα παιδιά με την πιο σύγχρονη τεχνολογία! Εγώ προσωπικά έμεινα ικανοποιημένη και συστήνω το Μεθοδικό ανεπιφύλακτα!

 


Βάνα Βασιλείου, μαθήτρια στο φροντιστήριο μας
Είναι καταπληκτικές καθηγήτριες όλες τους, το μάθημα είναι ευχάριστο και κατανοητό από τους μαθητές ! Υπάρχει άψογη συνεργασία στον καθηγητή και τον μαθητή και γίνεται πολύ καλή δουλειά στα μαθήματα.
 


Μαρία Μπέρη, μαθήτρια γυμνασίου
Η Κ. Μαυρονάσου ήταν μια από τις καλύτερες καθηγήτριες με πολλά προσόντα και θέληση για μάθημα όπως και οι υπόλοιπες καθηγήτριες του Φροντιστηρίου με συνέπεια στο πρόγραμμα και στη δουλεία τους. Ήταν πάντα δίπλα μας να μας λύνουν τις απορίες αλλά και τα οποιαδήποτε άγχη και ανασφάλειες κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Είχαμε πολύ καλή συνεργασία και έτσι μπόρεσα να αποδώσω στο καλύτερο ρων δυνατοτήτων μου.
 

 


Ευαγγελία Χατζοβούλου, Τελειοφοιτη φαρμακευτική σχολής Πατρών
Στο φροντιστήριο Μεθοδικό, έκανα χημεία και τις 3 τάξεις του Λυκείου και φυσικά στις Πανελλήνιες με την κυρία Μοίρα. Ως διδάσκουσα ήταν πάντα πλήρως επεξηγηματική και κατανοητή και έτσι κάθε σημείο της ύλης, έγινε αντιληπτό και κάθε πρόβλημα, βρήκε τελικά τη λύση του. Αλλά και ως άνθρωπος ήταν πάντα κοντά μου κάθε στιγμή, ειδικά στην τελική πρόκληση των Πανελληνίων με υπόμονη και κατανόηση για τις αγωνίες που αντιμετωπίζει κάθε μαθητής πριν τις τελικές εξετάσεις. Και το τελικό αποτέλεσμα ήταν φυσικά το επιθυμητό! Σας ευχαριστώ πολύ για όλα!
 

Λιλύ Παπαγεωργίου, Μητέρα μαθητή μας
Άψογη συνεργασία τόσα χρόνια! Σας εμπιστευόμαστε με για την μεθοδικότητα και την πολύχρονη εμπειρία σας!